• NIEUWE CORONAMAATREGELEN update 19-10

  13 oktober zijn opnieuw nieuwe maatregelen afgekondigd. Deze zijn van invloed op alle betrokkenen bij v.v. d’Olde Veste ’54. De afgekondigde maatregelen gaan per direct in:

  1. Alle wedstrijden, zowel competitie-, beker- als oefenwedstrijden, gaan niet door.
  2. Trainen senioren teams:
  • Seniorenteams mogen alleen trainen in groepen van vier personen en met onderling 1,5 meter afstand.
  • Mogen seniorenteams trainen in meerdere groepjes van vier trainen op 1 veld?
   Ja, zorg er wel voor dat de groepen van vier spelers zoveel mogelijk in vaste samenstelling trainen en dat de onderlinge 1,5 meter afstand altijd in acht wordt genomen. Zorg er ook voor dat duidelijk herkenbaar is bij welk groepje iedere speler hoort.
  • Behoort de trainer bij de senioren tot het toegestane “viertal”?
   Nee, bij teamsporten voor senioren kan getraind worden in vaste groepjes van maximaal vier personen. De trainer wordt niet gerekend tot het viertal. Binnen de groepjes moet er continu minimaal 1,5 meter afstand worden gehouden ten opzichte van elkaar en vanzelfsprekend moet er ook voldoende afstand worden gehouden ten opzichte van de trainer en/of andere groepjes.
  • Is het toegestaan om de kleedkamers te gebruiken voor het “droog” wegleggen van spullen of gebruik van het toilet?
   Om te voorkomen dat het in nauwe gangen en ruimtes druk wordt is het niet toegestaan om spullen (droog) weg te leggen in de kleedkamers. Indien het toilet zich bevindt in de kleedkamer mag de kleedkamer wel van het slot om gebruik te maken van het toilet. Voorkom hierbij altijd drukte.
  1. trainingen voor leden onder de 18 jaar gaan wel door.
  2. Fysieke vergaderingen, overleggen en andere bijeenkomsten waarbij niet gesport wordt met meer dan vier personen zijn verboden. We adviseren alle groepen, zowel groter als kleiner dan vier personen, om het overleg digitaal te voeren.
  3. Publiek is niet welkom op sportpark de Parallelweg.
  4. De kleedkamers, douches en kantine zijn gesloten.
  5. Evenals eerder dit jaar is er een toilet beschikbaar in het kleedgebouw bij kleedkamer 17 en 18. Bij voorkeur zo min mogelijk gebruiken!
  6. Er wordt een nieuw trainingsschema gemaakt. De verschillende mogelijkheden ook voor de zaterdagen worden onderzocht. Houdt de site in de gaten.

  Het bestuur