• v.v. d’Olde Veste’54 overwintert in Benalmadena.

  Op het moment van schrijven zitten wij weer in het vliegtuig naar huis.
  Daarmee komt er een einde aan een fantastisch trainingskamp!

  Bij aankomst op het vliegveld van Malaga bleek het weer ons direct mee te zitten de komende dagen. Een strak blauwe lucht en continu tussen de 17 en 21 graden.

  De eerste dag stond in het teken van inchecken, acclimatiseren, de omgeving rondom het hotel verkennen en de welbekende Gucci-quiz
  .
  De volgende morgen werd iedereen om 9.00 uur verwacht bij het ontbijt om vervolgens om 11.30 te gaan trainen op het complex van de lokale voetbalvereniging Atletico Benamiel club de futbol.
  Wedstrijd Malaga - Reus

  Na een succesvolle training en lunch stond om 15.00 de bus klaar om ons naar Malaga te brengen waar ‘s avonds de wedstrijd Malaga ?? Reus (0-3) werd bezocht. Een leuke ervaring met als hoogtepunt dat het volledige stadion ging applaudisseren bij het laatste doelpunt van Reus.

  Oefenwedstrijd tegen Atletico Benamilel Club de Futbol
  Dag 3 werd weer gestart met het gezamenlijke en goede ontbijt, om daarna te vertrekken richting het complex voor de oefenwedstrijd tegen Atletico Benamilel Club de Futbol wat uitkomt in de 1e divisie van de regio Malaga. Een open wedstrijd met aan beide kanten fouten en soms mooie aanvallen, waar na 90 minuten een eindstand van 6-3 op het scorebord stond. Met iets meer scherpte en wellicht minder vermoeidheid had het ook 6-6 kunnen zijn.

  De rest van de middag tot 18.30 was er ruimte voor eigen invulling. Zo werden er diverse individuele gesprekken gevoerd tussen trainers en spelers, werd er een heus minigolf parcours afgelegd waarbij er gezegd mag worden dat sommige echt nog een hoop te leren hebben en een ander deel heeft de rust opgezocht. Na het avondeten stond er een tweede quiz op het programma, met dit keer ook vragen wat niets met voetbal te maken had. Een leuke, spannende quiz waarbij er door 2 teams gestreden werd voor de 1e plek en tussen 2 teams wie er duidelijk laatste zou worden.
  De laatste dag werd er wederom gestart met een gezamenlijk ontbijt.

  Hierna werd er een ruimte gezocht in de lobby voor team en linie bespreking. De conclusie was duidelijk, wij zijn met z’n allen op een goede weg, maar er is zeker nog ruimte voor verbetering. Ook na deze bespreking was er weer ruimte voor vrije invulling. 

  Zo werden er twee volleyballen gekocht voor een voetvolley battle! Ook hier was er 1 team duidelijk veel te sterk voor het ander team. Ze probeerde van alles, zo werd er de mollentechniek toegepast, schwalbes gemaakt en dit alleen maar om het veel te sterke team uit hun spel te halen.

  Een ander deel van de selectie genoot van de zon op het strand en/of boulevard, werd er tijd ingeruimd voor kaartspellen en werd er een bezoek gebracht aan het casino met wisselend succes.
  Kortom een fantastisch trainingskamp waar wij als gehele selectie, staf en club zeer positief op terug kunnen kijken en kunnen vaststellen dat we klaar zijn voor de tweede seizoenshelft welk start op zaterdag 19 januari met de uitwedstrijd tegen de huidige koploper HZVV

   

  Fotoablum : Atletico Benamiel FC - Olde veste