• v.v. d’Olde Veste ’54 tegen z.m.v.v. Zeerobben

  Zaterdag 7 mei: v.v. d'Olde Veste '54 - z.m.v.v. Zeerobben (Harlingen)

  Na een verrassende 19e speelronde vorige week, waarin Olde Veste zelf een verdiende overwinning behaalde op concurrent Pelikaan S en de andere concurrent, WHC, een 1-0 nederlaag leed bij Blauw Wit '34 in Leeuwarden, staat vandaag de wedstrijd tegen Zeerobben op het programma

  De ploeg uit Harlingen heeft het moeilijk in deze competitie. Het staat op de voorlaatste plaats en heeft de afgelopen weken een paar forse nederlagen geleden. Dat zal alles te maken hebben gehad met de 2 rode kaarten die ze in de wedstrijd tegen concurrent Balk hebben opgelopen.

  Wedstrijden tegen degradatiekandidaten zijn in de laatste fase van de competitie zeker geen 1,2,3-tjes en de mannen uit Harlingen zullen er alles aan doen om vandaag punten af te snoepen van de trotse koploper.

  Onze mannen zullen zich nu echt moeten realiseren dat puntverlies in deze fase, met nog 6 wedstrijden te gaan en 5 punten voorsprong, onplezierige gevolgen kan hebben. Een overwinning vandaag kan daarentegen, met de ook wedstrijd van WHC tegen Pelikaan S op het programma, een grote stap richting hoofdklasse zijn.

  Laten we hopen op net zo veel strijd als vorige week, dan moet het goed komen.

   

  Veel plezier gewenst bij deze wedstrijd!

   

  De wedstrijd van vanmiddag staat onderleiding van de heer J.M. Ottens en wordt geassisteerd door de heren  S.P.J. Verhagen en J.B. Wesseling