• Voorbeschouwing A.V.V.. Swift - v.v. d’Olde Veste ’54

    Aanstaande zaterdag wordt het onze eerste wedstrijd in Amsterdam dit seizoen. De tegenstander: A.V.V. Swift. Voor v.v. d’Olde Veste ’54 een onbekende tegenstander, maar voor onze hoofdtrainer een terugkomst op een bekende locatie. Dick Krommenhoek heeft namelijk in het seizoen 2008/2009 als trainer met Swift het kampioenschap van de 2e Klasse kunnen vieren. Nadien heeft hij nog aan het roer gestaan in het seizoen 2011/2012 waar aan het einde van het seizoen Swift op plaats 4 van de 1e Klasse eindigde. Toen Dick eenmaal de randstad verliet, heeft hij zijn trainersloopbaan in onze omgeving voortgezet. Gezien Dicks bekendheid in Amsterdam en omstreken, heeft de selectie hem aangesteld als reisleider voor aankomende zaterdag. Na afloop van de wedstrijd zullen we een hapje blijven eten in Amsterdam en zal er door Dick een kleine tour door Amsterdam verzorgd worden.

    Nu even het sportieve gedeelte: waar Olde Veste 6 punten behaald heeft en op de 12de plek terug te vinden is op de ranglijst na vijf wedstrijden, staat Swift op dit moment op een eerste “gedeelde” plaats. Dankzij overwinningen tegen Buitenpost, Genemuiden, Barneveld en WV-HEDW en een verliespartij tegen Eemdijk heeft het 12 punten behaald met een doelsaldo van +7. Swift bezit samen met Eemdijk en DHSC evenveel punten. In de eerste 5 wedstrijden heeft Swift slechts drie tegendoelpunten geïncasseerd, dus onze voorwaartsen zullen het vizier op scherp dienen te stellen om d’Olde Veste met een goed resultaat terug te laten keren uit Amsterdam.

    Voor onze supporters: het adres van het sportpark van AVV Swift is Olympiaplein 31 Amsterdam. Rondom het park kunt u betaald parkeren. De reistijd zal ± 1 uur en 20 min bedragen. Bent u niet in staat om live de wedstrijd te volgen, dan kunt u via twitter vv d’Olde Veste ’54 de bijzonderheden volgen.

    Wij wensen u een sportief voetbalweekend toe.