• Voorbeschouwing c.s.v. Apeldoorn – v.v. d’Olde Veste ‘54

    Terugkijkend op de bekerwedstrijd van afgelopen zaterdag kunnen we concluderen dat het klassenverschil tussen de teams groot was. Te groot. Het strijdplan van Ouwe Syl – inzakken, compact staan en met voetballende plaagstootjes er uitkomen – werkte tot de 39ste minuut aardig. Na eerst al een tweetal schoten op de lat, probeerde Maikel Toeter het maar eens van 25 meter. Hij wist het net prachtig te raken en hiermee kwam de 1-0 op het scorebord. Twee minuten later al zag Hessel Eikelboom zijn schuiver achter de doelman verdwijnen. Met de 2-0 konden we aan de thee. De tweede helft liet hetzelfde spelbeeld zien: d’Olde Veste ging op jacht naar het derde doelpunt en Ouwe Syl verdedigde met man en macht. Nadat Brian van der Zweerde in de 67ste minuut met een krullend schot de 3-0 had gescoord, was de tegenstand van Ouwe Syl definitief gebroken. Met nog vier treffers, gemaakt door wederom Hessel en Maikel en daarbij nog tweemaal Davy Kuurman, kwam de eindstand op 7-0.

    Met de bekerwedstrijd tegen 4de-Klasser Ouwe Syl achter de rug staat er deze week weer een competitiewedstrijd op het programma: uit tegen csv Apeldoorn. De kampioen van de 1ste klasse D van het vorige seizoen bezet momenteel een veilige 11de plek. Afgelopen zaterdag wisten ze de inhaalwedstrijd tegen Genemuiden na een ruststand van 0-2 er nog een punt uit te slepen. Hierdoor hebben ze nu 22 punten behaald en is het gat naar d’Olde Veste 8 punten. We kunnen dus zeggen dat we weer een cruciale wedstrijd gaan spelen. Kunnen de mannen van Krommenhoek en Nugter een goed resultaat neerzetten om zo de weg naar boven in te zetten of kan Apeldoorn het gat met ons vergroten? Na afloop van de wedstrijd zullen we het weten.

    De heer L.W. van Zuylen zal om 15:00 uur voor het beginsignaal fluiten. Hij wordt geassisteerd door de heren N. Wenneker en F. Smit. Voor onze supporters die ons komen steunen, we spelen de wedstrijd op Sportpark Orderbos 13, 7313 NH Apeldoorn. Tot daar!