• Voorbeschouwing DETO – v.v. d’Olde Veste ‘54

    Zaterdag reizen we af naar Vriezenveen waar Door Eendracht Tot Overwinning (DETO) in 1948 werd opgericht. De club speelt sinds 1967 zijn wedstrijden op sportpark Het Midden. DETO is een gerenommeerde vereniging die al jaren op hoog niveau speelt afwisselend in de 1e Klasse en Hoofdklasse. Het heeft in 2012 zelfs een jaar in de Topklasse geacteerd. De club wordt ondersteund door een actieve supportersvereniging die bestaat uit meer dan 700 leden. Zij ondersteunen de club bij diverse activiteiten zoals de jeugdkampen, team van de week en de kampioensfeestjes van de jeugdteams.

    DETO heeft net als wij tot nu toe drie punten bijgeschreven op de ranglijst. De uitwedstrijden tegen WV-HEDW en Eemdijk werden verloren en de thuiswedstrijd tegen SDV Barneveld werd met 2-1 gewonnen. Gezien het verloop van de eerste drie competitierondes zullen beide teams gebaat zijn bij een overwinning. Het verschil van plek 2 tot en met 15 bedraagt maar drie punten, dus je kunt nog niet spreken van een linker- en rechterrijtje met de huidige stand. Om echter niet in die laatste terecht te komen, zijn drie punten voor beide ploegen meer dan welkom. Onze jongens zullen, zeker met de overwinning van afgelopen zaterdag op zak, de wedstrijd vol vertrouwen tegemoet zien en er weer de volle negentig minuten voor gaan om een goed resultaat neer te zetten.

    Voor onze supporters: sportpark Het Midden is gelegen aan de Schout Doddestraat 46 te Vriezenveen. De aftrap zal om 14:45 zijn en je kunt rekening houden met ongeveer een uur reistijd.

    Wij hopen velen van jullie te zien langs het veld voor de vierde competitieronde. Tot dan!