• Voorbeschouwing Flevo Boys (thuis)

  Wat een ontknoping van dit seizoen kennen we bij d’Olde Veste: eerst de Beker winnen, vervolgens afgelopen zaterdag winnen van Ajax en tot slot deze week een ongekend spannende allerlaatste competitieronde spelen waarin er nog van alles kan gebeuren. Alles kan nog gebeuren, omdat de onderste zes clubs allemaal onderling tegen elkaar spelen. Dat betekent dat er sowieso punten gepakt én verloren gaan worden in de strijd tegen degradatie. Gezien de stand is één ding zeker: onze mannen mogen niet verliezen en een gelijkspel is alleen voldoende als CSV Apeldoorn verliest van VV Buitenpost. Een overwinning is dus eigenlijk het enige wat telt.

   

   

  En dat moet gaan gebeuren tegen Flevo Boys uit Emmeloord. Bij Flevo Boys zit alles mee de laatste weken. Zij wonnen met 1-0 van WV-HEDW en met maar liefst 5-1 van kampioen Eemdijk. Een opvallende statistiek echter: Flevo Boys won slechts één uitduel dit seizoen. Vorig jaar zaterdag 3 september won het in een knotsgek duel met 4-7 van DHSC. Daar staat tegenover dat wijzelf de meeste punten in eigen huis hebben behaald. Met deze twee statistieken, met de Beker en met drie punten uit Amsterdam in de pocket, kunnen we beginnen aan de laatste wedstrijd van de 4e Divisie B dit seizoen.

  Beste supporters, het zal erop aankomen; het is alles of niets. Jullie hebben ons zo fantastisch gesteund tijdens de Bekerfinale en daarvoor kunnen we jullie niet genoeg bedanken. Wij hopen deze wedstrijd op net zoveel steun. Het team van Krommenhoek en Nugter nodigt jullie van harte uit om ons weer als vanouds als 12e man langs de lijnen te komen staan.

  De wedstrijd heeft een aanvangstijd van 14:30 uur. Dit is een half uur eerder dan onze normale tijd bij thuiswedstrijden, omdat alle wedstrijden van deze speelronde tegelijk beginnen. De wedstrijd zal onder leiding staan van dhr. J.I.R. Nelissen en hij wordt geassisteerd door de heren E.M. de Jonge en S.C. Brondijk. We wensen de supporters uit Emmeloord en onze eigen aanhang een sportieve en faire wedstrijd toe, zowel binnen als buiten de lijnen. Omstreeks 16:30 uur weten we welke aanhangers de grootste glimlach op het gezicht hebben staan en wie zich kan gaan voorbereiden op de nacompetitiewedstrijden.