• Voorbeschouwing Flevo Boys v.v. d’Olde Veste ’54

    Na een lange periode met complimenten van de tegenstanders zonder punten, gingen afgelopen zaterdag de complimenten eindelijk gepaard met een heerlijke 1-0 overwinning op AFC Ajax. Waar beide teams aan elkaar gewaagd waren, werd het net lange tijd in de eerste helft niet gevonden maar was de bal na een tikje van Jason Huisman (na een scrimmage in de zestien gaf hij het laatste zetje) voldoende achter de doellijn voordat deze weer het veld in werd gewerkt. De oplettende grensrechter dhr. Van Veenendaal stond keurig op de achterlijn en kon het voorval bevestigen waardoor de leidsman van de middag niet anders kon dat een doelpunt toekennen. Nadien werd de strijd voortgezet en ging Ajax op zoek naar de aansluitingstreffer, wat maar niet lukte. Onze eigen mannen gingen op hun beurt regelmatig vol gas richting de Ajax-doelman, maar konden net als de Amsterdammers de kansen niet omzetten in een doelpunt. Nadat het eindsignaal had geklonken was de eindstand dus 1-0 in ons voordeel. De blijdschap was groot en na het douchen werd de kantine opgezocht om de tweede helft van NED-USA te aanschouwen. Ook zij wisten hun wedstrijd winnend af te sluiten, dus rond de klok van 6 waren er meer dan voldoende blije gezichten in de kantine van Olde Veste. 

    Nu naar de wedstrijd van deze week. We zijn bijna halverwege de competitie en Flevo Boys, onze tegenstander, bezet de 13de plek. Het heeft tot nu toe 1 punt meer dan ons vlaggenschip. Dus de wedstrijd zal er wederom een zijn waar beide teams gebaat zijn bij drie punten. Deze week staat dan ook in het teken staan van het maken van een goed strijdplan, de pijntjes laten verzorgen en de focus weer vol op 100% krijgen, zodat we deze belangrijke pot weer vol gas kunnen geven.

    Supporters, enthousiast geworden van afgelopen week, deze zal een reisje naar Emmeloord zeker weer spektakel gaan opleveren. En zoals altijd kunnen we jullie steun goed gebruiken. Voor de bijgelovigen onder ons: de wedstrijdkleuren zullen dezelfde zijn als afgelopen zaterdag. Als het resultaat dan ook zo mag zijn, dan kunnen we met een goed gevoel de winterstop in. Rond 17:00 uur weten we meer…