• Voorbeschouwing Olde Veste - Balk

  Beste voetbalvrienden,

  Op  zaterdagmiddag treft Olde Veste een ploeg waar thuis vaker van werd gewonnen dan verloren. (5x winst, 2x verlies). Vorig jaar werd er met 1-0 gewonnen in een seizoen waar het allemaal spannend werd voor Olde Veste. Dit seizoen is het anders, beide ploegen spelen nog voor na-competitie. Waar Olde Veste vorige week verloor, won Balk zijn wedstrijd met 0-2. 

  In de derde periode is de stand in het voordeel van Balk, zij hebben drie punten meer. Mocht Olde Veste vandaag met 2 doelpunten verschil winnen dan nemen wij het stokje over. 
  Al met al een mooie pot voor de boeg.

   De wedstrijd  staat onder leiding van de P.G.M. Hulsmeijers ass. scheidsrechters de heren J. Kuperus J. Wesseling.

 • Team van de week JO9-3

  JO9-3 is een leuk team met allemaal verschillende karakters. Wij hebben 2 stoere meiden, Demi en Fay, en 7 coole jongens, Djilvano, Joep, Joes, Lars, Ryshano, Stijn en Xavi. De variëteit in namen verraadt direct al de mix aan kwaliteiten die dit team heeft. Wij hebben dan ook geen vaste keeper, die rol vervullen wij bij toerbeurten. Wij spelen in de 3e klasse en kunnen daarin heel goed mee komen. Altijd spannende uitslagen en wij winnen meer dan wij verliezen. In de winterstop zijn wij zaalvoetbal kampioen geworden. Na 5 speeldagen viel de beslissing pas in de allerlaatste beslissende wedstrijd tegen rivaal Steenwijk die wij wonnen. Wij hebben de meest betrokken en leukste trainers van alle JO9 teams van d Olde Veste, Niels Smit en Stan Coelingh. De opkomst op de trainingen en de aanwezigheid bij de wedstrijden is altijd hoog. Een teken dat het met het plezier ook goed zit in dit team. De ouders zijn ook zeer betrokken, van alle spelers is altijd wel een ouder aanwezig bij de wedstrijden om ons aan te moedigen.