• Voorbeschouwing Olde Veste – Winsum

  Zaterdag 1 februari staat de wedstrijd v.v. d’Olde Veste ’54 tegen vv Winsum uit Winsum op het programma.

  Zaterdag is de eerste wedstrijd van de tweede speelronde, en daarin hebben wij wat goed te maken. De heenwedstrijd in Winsum op 21 september werd redelijk kansloos met 4-0 verloren. Vorig week heeft Winsum met 5-0 gewonnen van Broekster Boys en staan hierdoor op de 6e plaats op de ranglijst, 2 plaatsjes boven OV. OV won vorige week uit bij Drachtster Boys knap met 0-1 en wist de goede reeks van voor de winterstop hiermee door te zetten. In de stand om de tweede periode staat OV zelfs bovenaan. Zaterdag winnen betekent dat we Winsum qua punten kunnen achterhalen.

  De wedstrijd hedenmiddag staat onder leiding van de heer G. Beekman en hij zal hierbij geassisteerd worden door de A. van der Meer en P. Kats.

   

  Team van de Week JO8-2

  De samenstelling van dit team komt voort uit jo8 2e jaars /magic mini,s/en eerst jaars . Een hecht en, vooral, gezellig team. 

  We zijn alweer over de helft van het seizoen en winnen, verliezen en spelen soms gelijk. Kortom; alle ingrediënten voor een leerzame periode in je voetbalcarrière.

  Plezier staat voorop in dit team en samen met het grote saamhorigheidsgevoel en met iedere speler op de juist plek, maakt dit ons team uniek. 

  Elke wedstrijd staat een ieder met veel plezier in het veld, een eventueel verlies wordt gedeeld en snel vergeten.

  Onlangs verloren we een uitwedstrijd nipt in de laatste seconden met 7-6.

  Een wedstrijd die we zonder wissels moesten spelen, samen knokten ze voor de winst en ondanks het verliezende puntje verlieten we met een gevoel van winst het veld.

  Het zaalvoetbaltoernooi hebben ze zelfs als kampioen afgesloten!

  Kijkt u nog maar eens goed naar ze, voor u het weet ziet u ze alleen nog achter de decoder op fox.

    

  Noah an Oudheusden  

  onze kracht op het middenveld, de grote kleine speler is een lastpak voor de tegen partij, weet de bal goed te veroveren en naar voren te brengen.

  Robin Oosterom           

  wist al vele malen het net te raken, omdat hij een neusje heeft voor het vrijlopen, maar maakt waar nodig direct de omslag naar het verdedigen.  

  Tom Feijen                   

  een echte verdediger, dwingt met enige regelmaat de aanvaller naar de zijkant van het veld of neemt hem de bal af om hem vervolgens naar voren te brengen. Ook het Scoren hoort steeds meer in zijn pakketje. 

  Sem Schooneman      

  een echte spits, hangend aan de voorkant van het veld weet hij menig keer het net van de tegenstander te raken. Als het te lang duurt voordat de bal voor is, komt hij hem zelf ophalen van achter.

  Stacey Lukkenaer        

  de dame die het team in evenwicht houdt , echte middenvelder   die ook nog wel eens ons doel wil verdedigen. Hier heeft ze ons al paar keer gered. 

  Nathan Webster           

  onze middenvelder met de drang naar voren, maar verliest het verdedigen niet uit het oog, tevens een goeie keeper waar we vaak dankbaar zijn inzet gebruiken.

  Julien Croese LaRosee

  echte middenvelder de stier van JO8-2 als hij zijn zinnen op de bal zet laat hij die gedachte niet los. Scoren hoort zelfs meer en meer tot z,n portofolio, een echte groeibriljant.

  Joost Hornstra             

  onze echte verdediger wordt wel eens Duitse ausputzer genoemd, met knikkende knieën nadert de tegenpartij hem soms. Joost gooit alles in de strijd om elke doorkomst te voorkomen. 

   

  Kortom een vrolijk enthousiast team!

   

  Van links naar rechts 

  Sem , Robin , Joost , Julien , Stacey , Nathan , Tom , Noah