• Voorbeschouwing Olde Veste – Gorecht

    Zaterdag staat de wedstrijd Olde Veste`54 -  Gorecht op het formulier. Olde Veste kent tot vandaag nog geen verlies partij thuis tegen vv Gorecht, vorig jaar werd er met 3-3 gelijk gespeeld en het duel daarvoor gewonnen. Zaterdag is de wedstrijd net iets belangrijker, het gat met de nummer 12 is maar 6 punten maar met de nummer 4 maar 4. Olde Veste won vorige week haar wedstrijd met 0-4 en kende wat dat betreft een prima generale. 

    De wedstrijd zaterdag staat onder leiding van de heer G. Beekman, ass scheidsrechters de heren M.J.H.G. Reuverkamp en M.T de Leest.

  • Team van de week: JO9-2

    JO9-2 is een leuk en gezellig team dat bestaat uit: Arike, Jesper, Mats, Marijn, Martijn, Mees, Merel, Stef en Sten. We komen uit in de 1e klasse en hier hebben we het niet altijd gemakkelijk. Het gaat echter steeds beter en van ploegen waar van de eerste ronde nog van werd verloren kunnen we nu zelfs winnen. Tijdens het zaalvoetbaltoernooi van Steenwijkerland in de winter zijn we wel mooi kampioen geworden in een poule met verder alleen maar selectieteams. De trainingen worden gegeven door Justin en Niek en hier zijn we erg blij mee. De jongens en meiden hebben het zeer gezellig met elkaar en gaan met plezier naar de wedstrijden en de trainingen. Iedereen is er dan ook bijna altijd en er worden regelmatig speelafspraken gemaakt, soms al tijdens de wedstrijd. Ook de ouders hebben het gezellig met elkaar en aan supporters hebben we dan ook geen gebrek.