• Voorbeschouwing Olde Veste - Gorecht

    Zaterdag de wedstrijd tegen het goed presterende Gorecht. Zij bezetten momenteel de derde plaats op de ranglijst. Daar waar Olde Veste na drie nederlagen op rij naar onderen gezakt is en momenteel de negende plek bezet. Maar in deze competitie is dit jaar alles mogelijk en elke wedstrijd begint met een 0-0 stand op het bord. De wedstrijd in Haren had een raar verloop, waar aanvankelijk de kansen niet werden benut, werd de einduitslag een 2-2 waarbij de hulp van verdediger Thijs Hekman van grote waarde was, hij scoorde namelijk door twee eigendoelpunten de 0-1 en 2-2 voor Olde Veste. Op deze hulp rekenen we vandaag niet, onze jongens zullen zelf vol aan de bak moeten om na een teleurstellende reeks de drie punten in de zak te doen.

    Olde Veste supporters, ook jullie hulp is weer welkom om als twaalfde man de boys te ondersteunen voor een goed resultaat.

    De wedstrijd staat onder leiding van de heer  W. Wiersma en hij zal hierbij geassisteerd worden door de heren R.C. Cadogan en J. Wesseling.

    De Pupil van de Week is Ruben Wolters van JO11-3