• Voorwoord Olde Veste – PKC ‘83

  Zaterdag 14 december om 15 uur speelt v.v. d’Olde Veste ’54 thuis tegen tegen PKC ‘83 uit Groningen.

  Zaterdag de laatste wedstrijd voor de winterstop. OV heeft de laatste 3 wedstrijden tegen de koplopers prima gepresteerd en 7 punten behaald. Hierdoor zijn we op de ranglijst gestegen naar de negende plaats en staan we tweede in de stand om de tweede periode. Zaak dus om deze lijn door te trekken. Onze tegenstander van zaterdag beleeft tot op heden niet een heel geweldig seizoen en staat met 8 punten op de voorlaatste plaats. Wel met een wedstrijd minder gespeeld, vorige week werd hun thuisduel tegen Noordscheschut afgelast. Bij OV is Daan Postma voor meerdere weken uitgeschakeld vanwege een blessure opgelopen in de thuiswedstrijd tegen Pelikaan S. We hopen op een overwinning zaterdag. Wanneer dat gebeurt kunnen we voorzichtig aan weer naar boven kijken. Ondanks een hele matige seizoenstart staan we slechts 7 punten achter de kop van de ranglijst. Op 25 januari is de winterstop ten einde en vangen we weer aan met een uitwedstrijd tegen Drachtster Boys.


  De wedstrijd staat onder leiding van de heer B. Huizinga en hij zal hierbij geassisteerd worden door de heren J. Kuperus en M. Hommes

 • Wedstrijdsponsor is Poelsema Veldwerkbureau

 •  

  Poelsema Veldwerkbureau uit Vollenhove.

 • Poelsema verzorgt milieukundig bodemonderzoek, waterbodemonderzoek, depotkeuringen, geotechnisch, hydrologisch en sonisch bodemonderzoek.

 • Team van de Week JO9-1

  De J09-1 is een team van enthousiaste “mannen”, welke veel plezier hebben aan het spelletje voetbal. 
  Zowel in, als buiten het veld kunnen zij het goed met elkaar vinden. Voor en na de trainingen en wedstrijden hebben zij samen veel lol, om tijdens de trainingen en wedstrijden volle bak te kunnen geven. 
  De JO9-1 is dit seizoen ingedeeld in de Hoofdklasse, een klasse waar wij het dit jaar redelijk zwaar in hebben gehad. Voordeel is wel dat dit een leerzaam jaar was, met veel spannende wedstrijden. 
  Volgend jaar hopen wij de veldcompetitie iets hogere ogen te gooien en hier gaan wij dan ook weer extra hard voor trainen. Deze “mannen” kunnen dat, want zij slaan zelden een training over! 
  De focus voor de “mannen” van de JO9-1 is nu weer verlegd naar de zaalcompetitie. In deze competitie worden de “mannen” ingedeeld in de JO10 poule. Ook hier hopen zij zich weer in de kijker te kunnen spelen en wellicht zelfs met een prijsje de zaalcompetitie af te sluiten. 
  1 ding is zeker, deze “mannen” hebben weer honger naar een succes(je)!! En wellicht laten ze dat tijdens de penaltybokaal deze middag al zien. 

  Teamleden: 
  Arvid Moedt (keeper) 
  Sander Drijfhout (verdediger) 
  Sem de Haan (verdediger) 
  Liyem Jansen (verdediger/middenvelder) 
  Xavi Heidinga (verdediger/middenvelder) 
  David Tiemens (middenvelder/aanvaller) 
  Lars Noorman (middenvelder/aanvaller) 
  Dexx Mom (aanvaller)