• Voorbeschouwing Olde veste - SV Bedum, Wedstrijdsponsor Jorrit Muurling Oogzorg

  Aanstaande zaterdag vind de wedstrijd tegen SV Bedum plaats bij ons aan de Parralelweg.

  De mannen van Lanjouw en Vis hebben afgelopen zaterdag geen punten kunnen meenemen uit Balk. Er werd nog wel gescoord door Kuurman en het leek op drie punten uit te draaien maar de mannen uit Balk rechtten hun rug en schoten er twee langs Dorland. Na twee riante overwinnigen is er even pas op de plaats, nu moet er gewonnen worden van Bedum om de spirit er in te houden en aansluiting te houden met de ploegen boven ons.

  Olde Veste - Bedum werd voor het laatst gespeeld in het voetbaljaar 15/16, Bedum werd met 7-1 verslagen. Thuis heeft Olde Veste 2x gewonnen en 1x verloren en we moeten zorgen dat de onderlinge resultaten positief blijven.

  De wedstrijd staat zaterdag onder leiding van de heer R.H.J. Olde Klieverink en hij zal hierbij geassisteerd worden door de heren  P.V.C. Waanders en S. Dorsthorst

   

    

  De wedstrijd sponsor van deze week is : Jorrit Muurling Oogzorg, www.muurlingoogzorg.nl

 • Team van de week JO11-3

  Wij zijn JO11-3, een leuk en uitdagend team. Een nieuw team is altijd in het begin een beetje aftasten en dat was in het begin van dit seizoen goed te zien, het heeft even geduurd voordat we onze draai gevonden hadden. 

  Aan gezelligheid ontbreekt het in ieder geval nooit.
  En wat zit er toch heerlijk voetbal in ons team, waar vaak mooie doelpunten uit voortkomen.

  We hebben het in de competitie niet altijd even makkelijk. 

  Een paar keer waren we heel dichtbij een overwinning, maar ging de winst helaas alsnog naar de tegen partij.  

  Afgelopen zaterdag, hebben we door goed samenspel en doorzettings vermogen, laten zien dat wij ook de winnende partij kunnen zijn. Hopelijk kunnen wij dit goede teamwork voortzetten en gaan wij nog voor veel verassingen zorgen. 

  Plezier hebben in het voetbal vinden wij belangrijk, net zoals de saamhorigheid in ons team. Dit maakt ons sterk.

  Groetjes  JO11-3