• Voorbeschouwing Olde Veste - vv Groningen

  Aanstaande zaterdag vindt de wedstrijd tegen Groningen plaats bij ons thuis aan de Parralelweg.  

  Zaterdag 23 februari werd er verloren in de beker van ACV uit Assen, de uitslag was 1-5 maar er werd een prima veldspel neergezet. Olde Veste staat momenteel op de 6e plek met 22 punten, om het gat met Groningen groter te maken moet er gewonnen worden. Vorig jaar verloren wij thuis met 1-2, afgelopen seizoen verloren wij uit met 4-2 dus wij hebben iets recht te zetten. Kom allen ons aanmoedigen en schreeuw ons naar de top 5!

  ?? Voor de mensen die de wedstrijd helaas niet kunnen bij wonen, volg ons op Twitter. Het account wordt tijdens de wedstrijd continu bijgewerkt en zo blijft u op de hoogte van onze prestaties.??????????  

  De wedstrijd hedenmiddag staat onder leiding van de heer N.P.R. Schulte, ass scheidsrechters de heren Y.R. Heeren en N. Oppedijk.

 • Team van de week JO10-3

  Graag stellen wij aan u voor het team van de week JO10-3. Vanaf het begin een leuk en hecht team waar sportiviteit en spelplezier voorop staan. We spelen vanaf het begin al een solide reeks wedstrijden. Met heel het seizoen aan toe nog maar 3 verloren wedstrijden mag gerust gezegd worden dat we goed meedraaien in de competitie. Dit hebben we te danken aan het goed samenspel. Ook buiten de wedstrijd om is de sfeer goed zowel onder de spelers als de ouders. Een keer een lolletje, voor elkaar een bakje koffie halen en natuurlijk aan het eind van het seizoen de leider natspuiten met de bidons. Samen maken we er elke zaterdag weer een mooie dag van.

  Daniël, Bas, Niels, Jan, Mahmud, Levi, Justin, Kylann, Mark