• Voorbeschouwing OV1 en wedstrijdsponsor Van de Riet Reclame

  Aanstaande zaterdag vindt de wedstrijd tegen Zeerobben plaats bij ons thuis aan de Parralelweg.  
  Afgelopen weken waren prima voor Olde Veste, eerst werd Broeksterboys met 0-7 verslagen. Afgelopen dinsdag legden zij de beloftes van SC Heerenveen met 4-2 over de knie. Al met al zit er nog steeds een positieve fibe en moet het deze reeks doorzetten. 

  Onze tegenstander staat 1 punt boven ons en heeft vorige week van een concurrent gewonnen met 3-1. Echter staan wij in de positieve cijfers als het gaat om onderlinge duels. Zo werd er twee keer thuis gewonnen en werd er uit 1x verloren.  

  De ziekenboeg loopt gelukkig weer leeg, zo speelt Blijham zijn wedstrijden weer, speelde Okenge afgelopen dinsdag tegen zijn "oude" clubje 90 minuten. Buning is weer helemaal fit, Galien en Luik zijn op de weg terug. Flobbe is terug gekeerd vanuit New York en heeft de marathon op karakter uitgelopen. Holleboom is afgelopen dinsdag met succes geopereerd aan zijn kruisbanden en kan beginnen met zijn revalidatie.  

  Deze week is de huis-aan-huis collecte voor de Nederlandse Stichting voor het gehandicapte kind, de NSGK. Ook alle senior-leden van Olde Veste zijn andermaal benaderd om deze collecte te lopen. Immers: de helft van de opbrengst gaat rechtstreeks naar het eigen G-team

  De wedstrijd hedenmiddag staat onder leiding van de heer J. Besselen en hij zal hierbij geassisteerd worden door de heren?? F de Haan en A. Noniem

  Voor de mensen die de wedstrijd helaas niet kunnen bij wonen, volg ons op Twitter. Het account wordt tijdens de wedstrijd continu bijgewerkt en zo blijft u op de hoogte van onze prestaties.

   

  De wedstrijdsponsor van deze wedstrijd is: Van de Riet Reclame, www.vanderietreclame.nl 

  Van de Riet reclame | ontwerp | fotografie

  Verrassende oplossingen, mooie concepten en een hoge kwaliteit van het eindproduct, dat is waar Van de Riet Reclame voor staat.

  “Van ontwerp tot realisatie verzorgen wij uw bedrijfspresentatie.”

  U kunt bij ons terecht voor reclame, ontwerp en fotografie:

  Reclame: autoreclame, reclameborden, gevelreclame, bewegwijzering, raamfolie, bedrijfskleding, spandoeken, vlaggen en standbouw Ontwerp: logo, huisstijl, website, brochures. Fotografie: zakelijke portretten, productfotografie, bedrijfsfotografie.

  Onze ontwerpstudio en werkplaats zijn uitgerust met een flink aantal technische hoogstandjes. We zijn specialisten op het gebied van autobelettering, reclameborden en standbouw.

  Wij houden van mooie dingen maken. Vanuit ons pand in Steenwijk draaien we net zolang door totdat alles klopt en alle uitdagingen zijn opgelost. We houden van structuur en overzicht, van persoonlijk contact en kwaliteit.


    

   

   

 • Spelers 1e gaat onder begeleiding het veld op !!!

  Schrik niet van deze koptekst hoor. Het gaat hier beslist niet over politiebegeleiding.

  Ik zal proberen uit te leggen waar het over gaat.

  Na jarenlang de Pupil van de week te hebben gehad, heeft het bestuur iets nieuws bedacht nl.
  ''het elftal van de week''. Meestal gaat het dan om een pupillenteam, maar zaterdag 17 november niet!
  Deze dag is de slotdag van de landelijke collecte van de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind (NSGK), waaraan Olde Veste ook deelneemt.
  Meestal speelt ons eigen G-team dan een vriendschappelijke wedstrijd, maar nu even niet. Zij zijn door het bestuur gevraagd om deze zaterdag ''elftal van de week'' te zijn.
  Ondanks de zaalcompetitie in Zwolle zaterdagmorgen wil men hier heel graag aan meedoen. Wie zou dat nu niet willen ?
  Een hele middag in het hart van de vereniging staan dat wordt genieten!

  Als leider voel ik me wel genoodzaakt een kleine correctie te maken op het vaste protocol.
  Normaal gaat het elftal van de week onder begeleiding van de spelers van het 1
  e het veld op.
  Gelet op het (soms grote) leeftijdsverschil tussen mijn spelers (de oudste is ruim de 50 gepasseerd) en de spelers van het 1
  e draaien we zaterdag de rollen om.'De spelers van het 1e gaan deze keer onder begeleiding van de spelers van het G-team het veld op ! Deze stimulans kan niet anders dan een winstpartij opleveren. Succes mannen !