• Voorbeschouwing Olde Veste - Zeerobben

  Zaterdag is de  competitiewedstrijd v.v. d’Olde Veste ’54 tegen zmvv Zeerobben. 

  Onze jongens zijn vorige week de competitie dramatisch gestart, uit bij Winsum werd geheel verdiend en redelijk kansloos met 4-0 verloren. Dit geldt niet voor onze gasten uit Harlingen. Zij wonnen thuis met 2-1 van v.v. Groningen, door doelpunten van Pieter Westra en Higor da Silva. Vorig seizoen won OV 2x relatief gemakkelijk van deze tegenstander, thuis met 8-0 en uit met 0-3. Vandaag zullen wij dus uit een heel ander vaatje moeten tappen dan vorig week, gesterkt door de laatste onderlinge resultaten moeten we de punten dan thuis kunnen houden. OV kan vanmiddag in ieder geval niet beschikken over de langdurig geblesseerden Rein Weremeus Buning en Kevin de Vries.


  De wedstrijd hedenmiddag staat onder leiding van de heer M. Baar en hij zal hierbij geassisteerd worden door de heren T. Balta en J. Wesseling.

  Deze thuiswedstrijd is er geen team van de week, de eerstvolgende thuiswedstrijd wel weer.

 • Wedstrijdsponsor : Aannemersbedrijf Mansveld

  Wedstrijdsponsor is Aannemersbedrijf Mansveld uit Steenwijk. Dit bedrijf verzorgt alle voorkomende timmerwerkzaamheden, zowel nieuwbouw als verbouw en onderhoud. Dus van het plaatsen van een dakraam tot het bouwen van een compleet nieuwe woning. Bel Erik Mansveld geheel vrijblijvend om uw wens door te spreken.