• Voorbeschouwing Olde Veste’54 – ACV

   Zaterdag 23 februari om 15 uur speelt OV  een thuiswedstrijd tegen ACV uit Assen. Dit is een bekerduel in de derde ronde van het districtsbekertoernooi. De eerste twee ronden werden gewonnen na een burentwist met v.v. Steenwijk en een broedertwist met OV 2.

  ACV is ongetwijfeld andere koek. Op dit moment bezetten zij een 4e plaats in de Hoofdklasse B en zijn reeds winnaar van de eerste periodetitel.  Na de winterstop is ACV nog ongeslagen, afgelopen zaterdag werd met 3-1 gewonnen van DUNO. Ook OV is redelijk uit de winterstop gekomen, afgelopen zaterdag werd uit bij het hoger geklasseerde Winsum met 0-2 gewonnen, waardoor OV nu op de 5e plaats staat en weer naar boven kan kijken.

  Bij OV missen in ieder geval de geblesseerden Davy Kuurman en Patrick de Vente. Mark Homme van de Veen is ook niet beschikbaar.

  Ook in 2010 troffen beide ploegen elkaar in het bekertoernooi. Toentertijd verloor OV uit met 3-1, waarbij het doelpunt van OV door Clint Kruisweg werd gescoord.

  Hopelijk een mooi wedstrijd onder prettige weersomstandigheden, die onder leiding staat van scheidsrechter  B.F. Pleiter uit Groningen.

 • Team van de week

  Team van de week is dit keer JO10-4.  Dit kersverse team heeft afgelopen zaterdag zijn eerste wedstrijd gespeeld van deze competitie, welke ze met verve gewonnen hebben. Een goed begin dat smaakt naar meer! Best knap aangezien ze voor het eerst in deze teamsamenstelling hebben gespeeld. Luca Meijer en Quinten Verkade zijn na de winterstop aan het team toegevoegd, maar daar was afgelopen zaterdag niets van te merken. De andere teamleden zijn: Alek Troostheide, David Sonke, Stan Logtmeijer, Gabriel Oost - Haar, Rasheed Zaino (ontbreekt op de foto) en Jurre Boon