• Voorbeschouwing s.c. Genemuiden – v.v. d’Olde Veste ‘54

    De tiende wedstrijd van de competitie tegen s.c. Genemuiden staat op het programma. Scheidsrechter Brinkman zal om 14:30 uur fluiten voor aanvang. Hij wordt hierbij geassisteerd door de heren A. van der Meer en M. Brondijk.

    Genemuiden is een club waarvan het vlaggenschip al sinds de jaren ‘90 voetbalt in de hoogste klassen van de amateurcompetitie. Ambitieus aansprekende selecties en meestal meestrijdend om een periodetitel of het kampioenschap. Ofwel een geduchte tegenstander voor de mannen van ons eerste. Naast enkele oefenwedstrijden in het verleden was de laatste “officiële” wedstrijd er één voor de bekercompetitie in het seizoen 2016/2017. Deze werd een prooi voor Genemuiden. De eindstand was 4-0. Die eindstand moet zaterdag te verbeteren zijn…

    Gezien de afstanden die we afleggen dit jaar in de 4e Divisie, zijn de 35 km naar Genemuiden alsof we bij een buurman aan het voetballen zijn. Een mooie gelegenheid voor onze supporters om ons in een uitwedstrijd aan te moedigen. Onze sportieve aanhangers, met de fiets over het pontje, hoeven zelfs maar 25 km te trappen. Het team waardeert in elk geval jullie support vanaf de aanwezige overdekte tribune. Dus het weerbericht hoeft u niet in de gaten te houden. Ook lijkt het me overbodig om het adres te delen, want ondanks dat we met de eerste teams elkaar niet vaak treffen, zijn er legio wedstrijden in de jeugd en lagere klassen uitgevochten. Onze selectiespelers hebben dan ook al regelmatig in de jeugd gestreden om de drie punten.

    We zeggen dan maar bij deze: tot zaterdag en kom kijken naar de strijd om de drie punten op het sportpark van s.c. Genemuiden!