• Voorbeschouwing S.D.V. Barneveld - v.v. d’Olde Veste ’54

  Sterk Door Vriendschap Barneveld, zoals de verenigingsnaam in haar puurste en volledigste vorm luidt, is deze week onze tegenstander. Het zit ‘m niet zozeer in de naam, maar er zijn wel degelijk een aantal parallellen tussen Barneveld en ons geliefde Olde Veste te vermelden: S.D.V. Barneveld is net als v.v. d’Olde Veste ‘54 in 1954 opgericht, de blauw-witten zijn afgelopen jaar net als de blauw-gelen gepromoveerd naar de 4de Divisie en bij beide clubs bestaat de meerderheid van de selectie uit zelfopgeleide spelers. Ook ten aanzien van de resultaten liggen de clubs dicht bij elkaar: tot nu toe heeft Barneveld 1 punt meer behaald dan onze mannen. Samen bezetten we de twee onderste plekken van de ranglijst. Overbodig dus om te schrijven dat voor beide teams aanstaande zaterdag het belang van punten scoren het thema zal zijn tijdens de wedstrijdbespreking.

  De laatst gespeelde wedstrijd die we in competitieverband gespeeld hebben, dateert uit het seizoen 2011/2012. Toen was het resultaat in Barneveld de zogenaamde brilstand 0-0. Winnen van deze tegenstander deden we nog nooit. Wat ons betreft moet deze wedstrijd dan maar de eerste worden…

  Om 15:00 uur zal arbiter S. Oosterkamp uit Dalfsen met zijn assistenten de heren J. Westland en S.C. Bronsdijk de wedstrijd starten op veld 1. Rond 17:00 uur zullen we weten hoe de strijd verlopen is en wie komende week de rode lantaarndrager van de 4de Divisie is. Voor onze supporters: de reistijd naar Barneveld zal rond de 5 kwartier bedragen. Voor de route kun je onderstaand adres gebruiken:

   

  Sportpark Norschoten

  Barnseweg 9

  3773BA Barneveld