• Voorbeschouwing v.v. d’Olde Veste ’54 - AZSV

    Afgelopen week beleefde d’Olde Veste een bijzondere en emotionele zaterdag. ’s Ochtends was het team aanwezig bij het afscheid van de vorige week dinsdag overleden Benno Huisman, vader van aanvoerder Jason. Via deze weg wensen wij Jason en familie nogmaals heel veel sterkte met het verlies en spreken wij ons respect en bewondering uit voor het zeer verdrietige en mooie afscheid van Benno – een betrokken man bij club, team en Jason in het bijzonder. Het afscheid maakte diepe indruk op zowel spelers als staf. De gelatenheid tijdens de wedstrijd ’s middags tegen vv Berkum die middag was niet meer dan logisch. Het resultaat van de wedstrijd nemen we dus maar voor lief. Deze ging helaas verloren. Het is wat het is…

    Deze week maken we ons op voor de thuiswedstrijd tegen de Aaltense Zaterdag Sport Vereniging, AZSV. We mogen weer aantreden tegen een ploeg uit het linker rijtje. De tegenstander van deze week speelt sinds 2013 in de Hoofdklasse/4e Divisie en speelt stabiel in de middenmoot met als laagste eindnotering een 10e plaats en als hoogste eindnotering een 4e plaats. De rood-witten staan momenteel 6e. In de laatste wedstrijden werden er echter meerdere punten verspeeld. Van koploper Eemdijk en WV-HEDW werd verloren. Alleen Barneveld werd met moeite 3-2 verslagen. Afgelopen dinsdag kende AZSV tevens een slechte generale. Er werd 0-0 gespeeld tegen VIOD (3e Klasse zondag) voor de Achterhoek Cup. De penaltyserie ging verloren.

    Zelf hebben wij juist na de winterstop een mooie serie van vier wedstrijden met 10 punten neergezet. Deze willen we natuurlijk doortrekken. In de uitwedstrijd kwamen we nog op een 1-0 voorsprong met de momenteel geblesseerde Sten Toeter als aanvoerder. Doelpunt werd gemaakt door Davy Kuurman. Helaas ging de wedstrijd uiteindelijk toch met 2-1 verloren. Met de uitwedstrijd nog in ons achterhoofd en de wedstrijd tegen vv Berkum nog vers in het geheugen zullen we voor en met Jason jagen op eerherstel. Op naar weer een driepunter. 

    De wedstrijd vangt aan om 15:00 uur en staat onder leiding van heer S. Van der Vrande. Hij zal worden geassisteerd door de heren R.S.D.J. Hindriks en M. Dijk.