• Voorbeschouwing v.v. d’Olde Veste ’54 – C.S.V. Apeldoorn

    Deze zaterdag staat op ons sportpark Parallelweg de competitiewedstrijd v.v. d’Olde Veste ’54 – c.s.v. Apeldoorn op het programma.

    We zijn inmiddels vier competitiewedstrijden onderweg. Met één overwinning op zak is er behoefte aan meer punten! De zure nasmaak van de wedstrijd tegen DETO moet deze week tegen c.s.v. Apeldoorn weggespoeld worden. Het mooie is dat deze week ons prachtige, splinternieuwe wedstrijdtenue voor het eerst gedragen wordt. Het kan niet anders dan dat dit een boost geeft aan de jongens voor de wedstrijd tegen c.s.v. Apeldoorn.

    Tegenstander c.s.v. Apeldoorn is opgericht in 1946 uit een fusie tussen DETO en Gazelle. De club bestaat vandaag de dag uit zo’n 1200 leden en voetbalt in de rood-gele clubkleuren. Na een uitstapje in de Topklasse degradeerde c.s.v. Apeldoorn jaren geleden naar de 1e Klasse waar zij afgelopen seizoen weer kampioen geworden zijn met promotie naar de 4e Divisie als gevolg. Oud-spelers zijn onder andere Ugur Yildirim en Jeroen Drost. Nog een bekende is huidig trainer Jan Kromkamp. Kromkamp heeft tijdens zijn spelerscarrière gespeeld voor onder meer Villareal, Liverpool en PSV. Elfmaal kwam hij zelfs uit voor het Nederlands Elftal. Sinds 2020 is hij trainer in Apeldoorn.

    Onze tegenstander bezet momenteel de 9e plek met 6 punten uit de eerste vier duels: twee gewonnen, twee verloren. Met 8 goals tegen en 6 voor is het doelsaldo -2. De laatste wedstrijd werd met 1-0 gewonnen van WV-HEDW. De vraag is wat deze competitieronde ons gaat brengen. Onze mannen zullen alles op alles zetten voor een goed resultaat net als tegen Huizen. Blijven de drie punten in Steenwijk? Zaterdag rond de klok van 5 weten we meer…

    Bij deze wensen we onze aanhang en de toeschouwers die meegereisd zijn uit Apeldoorn een aangename, sportieve en mooie voetbalmiddag toe!