• Voorbeschouwing v.v. d’Olde Veste ’54 - HZVV

    De eerste thuiswedstrijd in het jaar 2023 staat op het programma. Waar de laatste thuiswedstrijd van het jaar 2022 winnend werd afgesloten door een 1-0 overwinning op AJAX, werden er daarna nog twee uitwedstrijden gevoetbald waar we helaas geen punten aan overhielden. Afgelopen zaterdag kon het goede aanvalsspel niet worden omgezet in een treffer. Een lesje effectiviteit: tegenstander DHSC benutte zijn kansen wel effectief en zodoende moesten we met een geflatteerde 3-0 nederlaag de bus in terug naar Steenwijk.

    Morgen staat de wedstrijd tegen HZVV op de rol. Tegen HZVV hebben we in het verleden al talrijke spannende duels gespeeld in de 1e Klasse. Het waren veelal de duels om de plekken in het linker rijtje van de ranglijst. Deze week zal de wedstrijd in het teken staan van een hogere klassering in het rechter rijtje. Beide ploegen zullen een – zeer belangrijke – slag willen slaan richting lijfsbehoud in de 4e Divisie. Waar onze jongens met een totaal van 10 punten de laatste plek bezetten, staat HZVV met 13 punten op de 14de plek. Een overwinning van d’Olde Veste zal dan ook een goede stap zijn om omhoog te kijken richting een veilige plek op de ranglijst.

    De ingrediënten voor een spannende strijd om de punten, inclusief tactieken en opstellingen, kunnen in de mixer. Rond 5 uur weten we welk recept het beste was. Supporters van d’Olde Veste, we hopen dat jullie ons weer in groten getale komen ondersteunen in deze cruciale wedstrijd. Beide kampen wensen we een sportieve strijd toe om de wedstrijdpunten.

    De wedstrijd zal onder leiding staan van dhr. X. Stoffer en hij zal hierbij geassisteerd worden door de heren R. Broekman en J. Kuperus.