• Voorbeschouwing v.v. d’Olde Veste ’54 – s.v. Huizen

  De kop is eraf in de 4de Divisie. Een trapje hoger in de voetbalpiramide heeft ons nog geen punten opgeleverd. Waar we voetballend wel over langere tijd de tegenstander kunnen bijbenen, zijn we afgelopen twee weken genekt door een effectievere afronding van de kansen door onze tegenstanders. Hierin moeten we groeien en dan zijn we ervan overtuigd dat de eerste punten in de 4e Divisie spoedig bijgeschreven kunnen gaan worden.

  In deze derde speelronde van de competitie zal onze tegenstander sv Huizen zijn; de kampioen van de 1e Klasse C het afgelopen seizoen. Daarmee hebben zij na vier seizoenen weer de stap richting de 4e Divisie gemaakt. Voor hen wat bekender terrein dus dan voor v.v. d’Olde Veste ’54, omdat ze op dit niveau al hebben gespeeld van 2011 tot 2017. In het jaar 2016 speelde s.v. Huizen zelfs één jaartje op 3e Divisie niveau. Uit de eerste twee wedstrijden wist Huizen dan ook al 4 punten te pakken door een overwinning tegen SDV Barneveld en een gelijkspel tegen WV-HEDW. Door deze resultaten bezetten ze momenteel een verdienstelijke derde plek op de ranglijst. Deze speelronde zal de wedstrijd echter weer starten met een 0-0 stand en zal de selectie van Krommenhoek en Nugter er vol voor gaan om met een goed resultaat de wedstrijd af te sluiten. Hierbij hopen we weer de volle ondersteuning van onze toeschouwers te krijgen, zodat we met een goed gevoel de kantine in kunnen na het laatste fluitsignaal.

  Bij deze wensen we onze aanhang en de toeschouwers die meegereisd zijn uit Huizen een aangename en sportieve en mooie voetbalmiddag toe.

  De wedstrijd staat onder de leiding van:

  Scheidsrechter                         R. Meijlink
  Assistent scheidsrechter            J. Kuperus
  Assistent-scheidsrechter           N. Stuurman