• Voorbeschouwing v.v. d’Olde Veste ’54 – v.v. Buitenpost

    Na een zaterdag waarop we onze bekerwedstrijd tegen QVC Stavoren met een 0-8 overwinning afgesloten hebben, staat nu de competitiewedstrijd tegen v.v. Buitenpost op het programma. Buitenpost is een club waar we in het verleden reeds spannende duels tegen hebben gespeeld in de 1e Klasse. De laatste twee duels in het seizoen 2017/2018 werden een buit voor de Blauwkes. Dat seizoen werden ze dan ook kampioen en sindsdien spelen ze niet onverdienstelijk in de Hoofdklasse/4e Divisie. In datzelfde seizoen moest Olde Veste in de herkansing en konden wij onze plek in de 1e Klasse veiligstellen in een memorabele beslissingswedstrijd tegen Pelikaan S. Per saldo doen we het echter goed tegen vv Buitenpost: 3x winst, 1x gelijk en zoals gezegd 2x verloren. De vraag is of we dit historische voordeel weten vast te houden…

    Onze mannen zullen het goede gevoel van afgelopen zaterdag meenemen in de strijd om de drie punten. Vanzelfsprekend krijgen we ze niet cadeau. Buitenpost zal ook de mouwen opstropen met als doel hun reeks van vier 3-punters uit te bouwen. Voldoende ingrediënten voor een spannende strijd dus. 

    Supporters, gezien bovenstaande kunnen jullie rekenen op een strijdvaardig Olde Veste en een mooie pot voetbal. Wij rekenen op onze beurt op jullie steun wanneer de wedstrijd zal starten. Moedig ons aan, juich ons toe, laat je horen! Dan wordt het een onvergetelijke zaterdag. Want zoals jullie weten: het laatste fluitsignaal van de wedstrijd is het teken dat een onvergetelijke avond aanstaande is. Na de wedstrijd is het tijd om de (wedstrijd)broek te wisselen voor de Lederhose of Dirndl. Om 19:30u zal het Olde Veste OKTOBERFEST starten in de tent die op het sportpark geplaatst is. Wij tappen ’s avonds met OV1 de eerste biertjes voor jou. Doelstelling: proosten op de drie punten!