• Voorbeschouwing Olde Veste - Broekster Boys

  Morgen staat de wedstrijd Olde Veste `54 -  Broekster Boys op het formulier.
  In het seizoen 14/15 troffen beiden teams elkaar voor het laatst op ons sportpark, toen wisten de gasten te winnen met 1-3.
  Positiever was het resultaat wat Olde Veste behaalde uit bij Broekster Boys, namelijk 0-7!
  Olde Veste zal gezien de stand moeten winnen maar de teams staat kort op elkaar. Van plek 5 t/m12 scheelt maar 6 punten.
  Belangrijke pot dus voor de mannen van Lanjouw en Vis.
  Positief is dat Vente weer wedstrijdfit is, Kuurman moet zijn eerste minuten nog maken.

  De wedstrijd hedenmiddag staat onder leiding van de heer J.A. de Vries, ass scheidsrechters de heren D. van Leussen en R. Zweverink

 • Team van de week: JO9-1

  De JO9-1 is een leuk team en bestaat uit Hagen, Jeroen, Levi, Maezon, Marc, Quinten, Rafael en Musab. 
  Ze vinden het voetballen helemaal top en gaan dan ook met heel veel plezier naar de trainingen en de wedstrijden. Ze willen dan ook heel graag winnen.
  In het begin van het jaar hebben ze meegedaan aan het Milkboardingtoernooi in Groningen. Ze hebben toen kaartjes gewonnen voor de wedstrijd SC Heerenveen-PEC Zwolle. Hier zijn de jongens en hun ouders samen naar toe gegaan. Een aantal jongens had de wedstrijd al voorgespeeld op FIFA2019. 

  De competitie voor de JO9-1 is laat begonnen, omdat de eerste twee wedstrijden al snel werden afgelast of geherprogrammeerd. Geen probleem ze hebben een leuke oefenwedstrijd tegen VHK gespeeld. Hiermee begon de eerste wedstrijd op het veld helemaal top.
  De jongens spelen in de hoofdklasse 03 en derhalve hebben ze elke wedstrijd tegenstanders die ze niet moeten onderschatten. Ze moeten er hard voor werken, soms winnen ze en soms ook niet. De wedstrijden zijn spannend en dat is mooi. Onze jongens leren hier veel van en worden zo elke wedstrijd beter en ook sterker.

  De jongens hebben samen veel plezier op het voetbalveld, maar ook daarbuiten. Dit is ook van toepassing op de ouders, leiders en trainers.
  Zo hoort het ook, want voetbal is leuk en nog leuker als we allemaal samen doen.