• informatie start seizoen

  -Hierbij de voorlopige indeling voor de jeugd van JO8 t/m JO19 en de meiden van de 2 OV teams binnen de samenwerking met VV Steenwijk voor het seizoen 2019-2020. Na het indelingsproces (mei/ juni) zijn er nog aan- en afmeldingen geweest die verwerkt zijn in deze indelingen.   

  Bij de B junioren J017-3 en J017-4 teams bestaat de mogelijkheid dat voordat de competitie start, derde week september, nog een enkele mutatie van een speler kan plaatsvinden.

  -Olde Veste en Steenwijk gaan dit jaar samen met twee M015 teams en twee M017 teams. De M015 teams trainen het eerste halfjaar bij Olde Veste en spelen ook daar hun competitiewedstrijden. De M017 teams trainen bij VV Steenwijk en spelen daar ook de eerste helft van de competitie hun wedstrijden. In het voorjaar wordt dit omgewisseld per categorie.

   -De bekerwedstrijden starten in het weekend van 31 augustus, 7 en 14 september. Op zaterdag 21 september start de competitie voor alle teams.

 • Start trainingen

  De start van de trainingen zal verschillen per team. Op zaterdag 10 augustus starten een aantal selecties teams met hun eerste training. De meeste teams zullen in de week van 26 augustus met hun training starten. 

  Aan het trainingstijden schema wordt nog hard gewerkt en we zullen wekelijks een update geven van een concept overzicht daarvan. Het schema is ten allen tijde afhankelijk van of we erin slagen om alle teams tijdig van een trainer te voorzien.

 • Leiders

  Ook bij een aantal teams zijn de leiders nog niet ingevuld. Voor zover mij nu bekend zijn dit de volgende teams; J013-2, J012-4, J011-3, J011-4, J010-4, J09-4 en J08-3.

  Bij de M017-1 wordt nog gezocht naar 1/ 2 vaste begeleiders.

  Teams die op dit moment zonder begeleiding zitten kunnen dus niet geinformeerd worden. Interesse: U kunt contact opnemen met Marc Buiter / Johan Dolstra over uw beschikbaarheid.

  Mocht de begeleiding van teams op zaterdag 31 augustus niet voor elkaar zijn, dan zullen deze teams geen bekerwedstrijden spelen.

 • Spelregelbewijs

  Er zijn momenteel 11 spelers en speelsters uit het geboortejaar 2002 die na een halfjaar nog niet bezig zijn geweest met het behalen van het spelregelbewijs.

  Zij hebben op hun eigen e-mail of ouders meerdere keren een herinnering hiervoor gehad.

  Spelers en speelsters die op zaterdag 31 augustus hun bewijs niet hebben gehaald mogen niet in competitie -en of bekerwedstrijden uitkomen.

 • Vrijwillgers

  Olde Veste kan niet zonder vrijwilligers en u ziet dat wij bij verschillende teams nog begeleiding zoeken. Tevens zijn we nog op zoek naar een 3/ 4 tal coordinatoren binnen de jeugdafdeling.

  Leo van Harten, Bianca van Eunen, Jessica de Jonge, Manon Palm en Ilja Splinter stoppen in deze functie, na in de meeste gevallen vele jaren. Veel dank is aan hen verschuldigd voor het vele werk wat zij samen met mij hebben uitgevoerd binnen Olde Veste.  Hun opvolgers hebben wij tot nu toe nog niet gevonden.

  Informatie over de functie kunt u krijgen via Marc Buiter, voorzitter van de Bestuursgroep Jeugd

  Namens Guido Wind, Dennis Donker, Joshua Huisman en mijzelf willen wij iedereen een sportief -en succesvol voetbal jaar toewensen.
  Johan dolstra

   

  Wij wensen een ieder veel voetbalplezier toe in het nieuwe voetbalseizoen.