• Voortgang metamorfose hoofdveld

  De metamorfose die het hoofdveld van Olde Veste ondergaat begint steeds meer vorm te krijgen. De reclameborden hebben,  onder leiding van John de Boer (JdeB Steam Cleaning), een grondige schoonmaakbeurt ondergaan en de kleedkamers zijn door medewerkers van de nieuwe shirtsponsor van de jeugdafdeling, Deltahouse, van een mooi kleurtje voorzien. Stap voor Stap maakt OV zich op voor het nieuwe avontuur in de vierde divisie. 
   
  Het was een vurige wens van veel Olde Veste leden. Aanpassingen zodat het hoofdveld de uitstraling zou krijgen aan het niveau waarop het eerste elftal speelt. De eerste plannen werden gepresenteerd op de ledenvergadering en de aanwezigen deden niet anders dan het plan met applaus ondersteunen. 
   
  Het upgraden van het hoofdveld valt natuurlijk heel mooi samen met het schitterende kunstgrasveld en de promotie naar de vierde divisie. 
   
  Tijdens de zomerstop verwijderden een aantal leden de reclameborden. Niet alleen vanwege de aanleg van het nieuwe kunstgras. Maar vooral om het grote aantal borden eens goed onder handen te nemen. De hulp van trouwe sponsor JdeB Steam Cleaning was daarbij zeer welkom. 
   
  Tijdens de aanleg van het kunstgrasveld zijn ook de pupillendoeltjes en de daarbij behorende balenvangers verwijderd. 
   
  Ondertussen was er al begonnen met het schoonmaken en het herstel van de muur van het clubgebouw en kleedkamers. Uiteindelijk waren het de medewerkers van DeltaHouse die de muur van het clubgebouw en de kleedkamers van een mooie nieuwe kleur hebben voorzien. 
   
  Met dit nieuwe aangezicht is de metamorfose niet helemaal afgerond want zo zal er een nieuw bordes komen voor de cameraman en een geluidscabine. Daarnaast zullen de reclame uitingen voor de hoofdsponsors worden aangepast. In de loop van het seizoen zullen er rond om het nieuwe hoofdveld mooie blauw-gele stoeltjes verschijnen.