• Vrijwilligers gezocht voor Monkey Fun Run op 17 juli 2022

  Meld je aan!

  Op zondag 17 juli gaat het weer gebeuren. De 2e Monkey Fun Run Steenwijk Vestingstad gaat weer over de wallen, rond de Ruxveense Plas (8K), over het industrieterrein(12K), en terug door de stad dit keer!

  We zoeken hiervoor crew members!! Om al die jonge en iets oudere “monkeys” goed over het parcours te begeleiden, hun bagage te bewaken, ze weg te starten, ze weer feestelijk te ontvangen, ze tussendoor helpen bij de hindernissen of ze iets te drinken of te eten aan te geven. Maar bovenal ze hartstochtelijk AAN TE MOEDIGEN!

  Ook kunnen we stoere vrouwen en mannen gebruiken in de aanloop naar het evenement en na afloop. Opbouwploegen en nog eerder bouwploegen om de hindernissen in elkaar te zetten, afbouwploegen om de boel weer op te ruimen.

  Een geweldige klus die we met elkaar gaan klaren en dat doen we in onze Monkey Fun Run shirts, voldoende geschoold en voorgelicht tijdens 1 of 2 avonden(hapje en drankje), met een vrijkaartje om ook zelf mee te kunnen doen (ochtend en middag ploegen) of om weg te geven, een vergoeding en we vieren met elkaar een AFTER PARTY.

  Qua vergoeding bieden we het volgende:
  – Een financiële vergoeding van €30 euro per dag
  – en een gratis ticket voor deze of volgende run voor jezelf of iemand anders.

  In onderstaand overzicht vind je de vacatures. Lijkt het je leuk om alleen of samen met familie, vrienden, buren, collega’s of sportgenoten een bijdrage te leveren aan de MFR Steenwijk?
  Meld je dan snel aan voor dit FEEST van FUN en BEWEGING via:

  https://monkeyfunrunsteenwijk.nl/
  info@monekyfunrunsteenwijk.nl
  +31 (0)85 130 4950