• Week van de Scheidsrechter

    Deze week is het de Week van de Scheidsrechter en zoals gebruikelijk geven wij bij Olde Veste hier ook weer aandacht aan. Want die aandacht verdienen de scheidsrechters en de spelbegeleiders die elke zaterdag maar weer bereid zijn om wedstrijden van de Olde Veste-teams te fluiten. Het is niet altijd gemakkelijk om scheidsrechter te zijn., zeker niet wanneer er (te) vaak commentaar wordt door spelers, trainers en leiders maar ook door het aanwezige publiek. Laten we daar deze week ook eens bij stilstaan en het commentaar op de scheidsrechters komende zaterdag, maar ook op de volgende speeldagen wat meer achterwege laten. Laten we blij zijn dat er scheidsrechters zijn die de wedstrijden van onze OV teams willen leiden, want zonder scheids geen voetbal !

    Daarom spreken graag onze waardering uit voor de inzet van de mensen die soms of regelmatig een wedstrijd fluiten. Die waardering laten we komende zaterdag 7 oktober zien met het aanbieden van een attentie die wordt aangeboden door Luxor Cinemas Steenwijk aan de scheidsrechters die zaterdag een wedstrijd fluiten. De vaste verenigingsscheidsrechters die zaterdag niet in actie komen krijgen deze attentie op een later moment aangeboden.

    Tenslotte de opmerking dat we dringend op zoek blijven naar nieuwe scheidsrechters. De poule met verenigingscheidsrechters bij Olde Veste is maar beperkt en heeft dringend aanvulling nodig. Heb je belangstelling of weet je iemand in je omgeving die zo nu en dan een wedstrijd wil fluiten ? Meld je dan bij Theo Heegsma, Johan Dolstra of Myron Steenstra.

    Bestuursgroep Voetbal