• Willem Jan Talsma nieuwe trainer Olde Veste 2

    Willem Jan Talsma wordt volgend seizoen de nieuwe trainer van Olde Veste 2. Hij volgt Marco de Grip op die na dit seizoen hoofd jeugdopleiding wordt bij vv Hoogeveen.

    Willem Jan (30) traint op dit moment het in de 3e divisie spelende jeugdteam JO17-1 van Olde Veste. Daarvoor was hij geruime tijd jeugdtrainer bij o.a. Blauw Wit ’34 uit Leeuwarden. Hij voetbalde bij Drachtster Boys, vv Drachten, VEV’67 uit Leek en speelde vanaf 2015 een aantal seizoenen bij MSC in Meppel in de hoofdklasse. Na een korte periode Be Quick 28 in Zwolle besloot hij vorig seizoen te stoppen met voetballen om zich volledig op zijn trainerscarrière te kunnen richten.

    Willem Jan: "Ik beleef heel veel plezier aan het trainen en coachen van een elftal. Ik kijk nu al uit naar het nieuwe seizoen. Olde Veste 2 beschikt al jarenlang over een goede selectie. Ieder seizoen komen er weer nieuwe talenten uit de jeugd bij. Ik hoop dat ik de goede prestaties kan voortzetten en er ook voor kan zorgen dat er regelmatig talentvolle spelers doorstromen naar de 1e selectie. Daar ga ik mijn uiterste best voor doen. Maar eerst ga ik me nog voor 100% inzetten voor JO17-1. Met hen wil ik het seizoen goed afmaken".

     

    Olde Veste wenst Willem Jan heel veel succes.