• Willem Jan Talsma is ook volgend seizoen trainer van Olde Veste 2. De jonge trainer, die kort geleden voor zijn UEFA B diploma slaagde, traint nu voor het tweede jaar het tweede team van Olde Veste. Vorig seizoen werd een succesvolle reeks vroegtijdig onderbroken door Corona en datzelfde Corona gooit ook nu weer roet in het eten. Spijtig, omdat Willem Jan met zijn team weer een prima start kende.

  Voordat Talsma trainer werd van Olde Veste 2 trainde hij het JO17-1 team van Olde Veste. Daarvoor was hij geruime tijd jeugdtrainer bij o.a. Blauw Wit ’34 uit Leeuwarden en voetbalde hij onder andere bij Drachtster Boys en MSC Meppel (toen nog in de hoofdklasse).

  Willem Jan: “Ik heb er veel zin in om ook volgend seizoen dit team te kunnen trainen. Ik hoop dat we dan wel een volledig seizoen kunnen afwerken. En er zit genoeg kwaliteit in de selectie om te strijden om de eerste plaatsen. Bovendien krijgen we weer wat spelers uit de jeugd erbij. Al met al voldoende perspectief voor een mooie toekomst. Ik doe mijn uiterste best om er een mooi jaar van te maken en te zorgen dat een aantal talentvolle spelers kan doorstromen naar de 1e selectie”

  Naast Willem Jan gaat ook teammanager John de Boer en assistent scheidsrechter Tim Berends volgend seizoen door.

  Wij wensen hen allen heel veel succes.

   

  Technische Commissie

  v.v. d’Olde Veste ‘54