• Willem Lanjouw stopt aan het eind van het seizoen bij Olde Veste

    Trainer Willem Lanjouw vertrekt aan het eind van het seizoen bij Olde Veste. Lanjouw is van plan een jaar te stoppen als trainer. De in Groningen woonachtige trainer is bezig aan zijn tweede seizoen bij Olde Veste. 

    Lanjouw: “Hoewel ik het bij Olde Veste prima naar mijn zin heb, heb ik toch besloten een jaartje te stoppen als trainer. De combinatie van een drukke baan bij het CIOS in Heerenveen, een jong gezin en het reizen van Groningen naar Steenwijk valt me zwaar. Ik vertrek vaak ’s ochtends om 7.00 en ben dan ’s avonds laat weer thuis. Dit kost me veel energie en ik heb het gevoel dat ik mijn gezin en mijn sociale leven daarmee te kort doe. Vandaar de keuze om een jaar niets te doen. Maar ik ga het seizoen bij Olde Veste zeker goed afmaken. Het is een fijne club waar ik me thuis voel”.

    Dirk Gerrits, bestuurslid Technische Zaken van Olde Veste: “Jammer dat Willem stopt. We zijn zeer tevreden over hem, ondanks dat we nu wat lager op de ranglijst staan. We waren graag nog een jaar met hem doorgegaan, maar hebben alle begrip voor zijn keuze. We gaan nu snel op zoek naar een nieuwe trainer voor het volgend seizoen”.