• Woensdag 7 november: Vv Steenwijk - Olde Veste

  Aanstaande woensdag speelt Vv. D’ Olde veste ’54 een uitwedstrijd tegen Vv Steenwijk. Dit is een echte derby en een wedstrijd dat bijna nooit op het programma staat. Olde Veste heeft afgelopen zaterdag met 0-7 uit gewonnen bij Broekster boys en Steenwijk won uit met 1-2 van Ulu Spor. 
  De gasten spelen in de 4e klasse A op zondag, na hun winstpartij staan ze nu op een derde plek met 2 punten achter de koploper.

  Op papier zou je zeggen dat dit een slachtpartij gaat worden, dat is Olde Veste wel aan hun stand verplicht. Bij een derby komen andere krachten vrij, de bal is rond, het is 11 tegen 11 etc. Komt allen kijken aanstaande woensdag op het sportpark van Vv Steenwijk.

  Afgelopen zaterdag won Olde Veste met 0-7 van Broekster Boys. Het eerste kwartier was het spel slordig en werd er van beide kanten op safe gevoetbald. 0-1 viel door een fout in de defensie , Kloeten maakte keurig af. 0-2 door Kuiper, Homme maakte de 0-3, Postma en Kuiper zorgde voor de 0-4 en 0-5. Maters prikte de 0-6 binnen en behaalde zijn tweede ster. 0-7 werd getekend door Postma en bepaalde de einstand.

  Voor de mensen die de wedstrijd helaas niet kunnen bij wonen, volg ons op Twitter. Het account
  wordt tijdens de wedstrijd continu bijgewerkt en zo blijft u op de hoogte van onze prestaties.