• Sportvrienden,

  Hoewel het veldvoetbal nog volop aan de gang is, zijn wij ons al weer aan het voorbereiden op het jeugdzaalvoetbaltoernooi. Door de goede samenwerking van de verschillende verenigingen, kunnen wij dit alweer voor de 18e keer organiseren. Het zaalvoetbaltoernooi is voor de jeugd een mooie overbrugging. Zo kunnen ze tijdens de winterstop toch nog actief bezig blijven met dit leuke spelletje.

  Dank aan het metselbedrijf van Rudy de Graaf voor het sponsoren van de vaantjes.

  Er doen in totaal 62 teams mee. Het jeugdzaalvoetbaltoernooi is jaarlijks een succes, mede dankzij de volgende verenigingen: d’Olde Veste’54, Steenwijk, Giethoorn, Willemsoord en Steenwijkerwold.

  Dit jaar wordt er weer gespeeld in Dalzicht te Oldemarkt, het Racket & Fitnesscentrum in Tuk, De Waterwijck in Steenwijk

  Per speeldag wordt door de verantwoordelijke vereniging(en) de kleedkamerindeling gemaakt. Hierbij dient er rekening gehouden te worden met het feit, dat er een aparte kleedkamer voor de meidenteams moet zijn.

  Er zal worden gespeeld volgens de regels van het zaalvoetbal. Wij vragen begrip voor het feit dat er soms verschillen kunnen zijn bij het hanteren van de spelregels.

  Wij verheugen ons op een nieuw seizoen en wij hopen dat we er met elkaar weer een plezierig en sportief jeugdzaalvoetbaltoernooi van gaan maken.

  Namens de deelnemende verenigingen

  Johan Dolstra

  Henri Ridder

  Rudi de Graaf

  Meer informatie