• Magic Mini's

  WELKOM op de pagina van de MAGIC-MINI's.

  De Magic Mini’s van Olde Veste: de perfecte stap om te zien of je voetbal leuk vindt! Of je nu een goede keeper, verdediger, middenvelder of aanvaller bent: dit is jouw begin. Het is de kweekvijver voor wellicht het toekomstige eerste elftal van Olde Veste. Misschien is het zelfs wel de eerste stap om jouw ultieme droom waar te kunnen maken: spelen bij sc Heerenveen, FC Groningen of PEC Zwolle. Of bij Ajax, PSV of Feyenoord. Of misschien zelfs FC Barcelona, AC Milan of Bayern München. Wat je droom ook is en hoe goed je ook bent; het maakt op de zaterdagmorgen bij de Magic Mini’s niets uit. Dan wordt er gewoon gezamenlijk plezier gemaakt met een bal onder leiding van vier enthousiaste voetbaltrainers die oog hebben voor iedereen. Na een heerlijke warming up wordt iedereen in kleinere groepjes – voornamelijk met leeftijdsgenootjes – verdeeld en wordt er speelsgewijs geoefend op snelheid, balbehandeling en behendigheid. Uiteraard wordt er ook tijd besteed aan het partijspel, waarin gedrevenheid en vooral het plezier voorop staan. Als afsluiting drinken we samen ranja en krijgen we iets lekkers in de voetbalkantine. Zo gezellig! Wij bezorgen jou de perfecte voetbalochtend. Bij de Magic Mini’s van Olde Veste.

  Momenteel bestaat de groep Magic Mini’s uit zo'n 20 tot 35 kinderen. Velen hebben een ouder die op de een of andere manier verbonden is aan de club, maar ook zoveel kinderen komen bij ons gewoon omdat ze het spelletje zo leuk vinden. Voor iedereen is voetbal toegankelijk, vooral ook bij de Magic Mini's. In de groep hebben we kinderen tot 6 jaar oud, maar er zijn ook al toppertjes bij van 3 en 4 jaar oud. Het is echt waar! Alle voetballertjes op de zaterdag zijn van harte welkom. Vooral op deze jongste leeftijd is het enthousiast maken van de kinderen het grootste doel.

  En weet je wat nou zo leuk is? Naarmate ze ouder worden, zie je de ontwikkeling van het kind. Spelers vanaf 6 jaar kunnen doorstromen naar de reguliere elftallen. Bij de één gaat dat wat sneller dan bij de ander. Maar daar houden we bij Olde Veste natuurlijk rekening mee. Als ze naar de reguliere teams gaan, dan beginnen ze op kleine veldjes en gaan ze echte wedstrijdjes spelen. Ook doordeweeks trainen wordt dan mogelijk. Kijk aan! Het echte voetballeven van een pupil. En zoals gezegd… Misschien wel de eerste stap richting sc Heerenveen of FC Barcelona!

  Nu kunnen wij het ons niet voorstellen, maar twijfel je na dit verhaal toch nog een beetje? Kom dan gewoon één keertje kijken en misschien (een deel) meedoen om te kijken wat je ervan vindt. KUN JIJ NIET WACHTEN OM MEE TE DOEN MET DE MAGIC MINI’S?! Dat snappen wij wel! Je kunt ervoor kiezen om gewoon langs te komen op zaterdag vanaf 9:15 uur, maar even contact opnemen met Rick Vis mag ook.

 • Staf

  Naam Functie Telefoon
  Nynke Stam Coach 06-42901215
  Rob Trainer  
  Willem Jan Talsma Trainer 06-52373131
  Jessica Schuttelaar Trainer 06-23560617
  Arjan Beugelink Trainer 06-23726987
 • Willem Jan Talsma

  Mijn naam is Willem Jan Talsma en werkzaam bij SC Heerenveen.

  Voor velen wel bekend in de voetballerij, trainer geweest van de beloften van d’Olde Veste’54 en op dit moment hoofdtrainer bij SC Rouveen 1.

  Het trainen van de Magic Mini’s is geweldig om te doen en hiermee ben ik in aanraking gekomen, omdat mijn zoontje hiervan ook onderdeel mag uitmaken.

  Voorop staat het plezier en de kinderen een onvergetelijk uurtje te vermaken. 

  Zo proberen wij spelenderwijs het kind te besmetten met het spelletje wat voetbal heet. 

  Trainers Rick en Willem Jan