• Steven Wuestenenk nieuwe trainer v.v. d’Olde Veste ‘54

  Steven Wuestenenk nieuwe trainer v.v. d’Olde Veste ‘54  Steven Wuestenenk wordt komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van v.v. d’Olde Veste ’54. Wuestenenk volgt de aan het eind van het seizoen vertrekkende trainer Dick Krommenhoek op.

  Wuestenenk (31) is op dit moment voor het 5e jaar hoofdtrainer van Be Quick 1887 (4e divisie zondag). Daarvoor was hij 5 jaar jeugdtrainer bij dezelfde vereniging. Tijdens zijn opleiding UEFA-A liep hij stage bij PEC Zwolle.
  Wuestenenk is in het dagelijks leven Docent Sportpraktijk aan de Academie Lichamelijke Opvoeding (ALO) Van de Hanzehogeschool, Groningen. Hij woont met zijn vrouw en twee kinderen in het Drentse Hooghalen.

  Wuesenenk: “Ik ben blij met de overstap naar Olde Veste. Olde Veste is voor mij geen vreemde club. Ik ken ze uit de tijd dat ik jeugdtrainer was bij Be Quick. Zij vielen me toen al op vanwege hun goede jeugdopleiding en het verzorgde voetbal. Uit de diverse gesprekken is me duidelijk geworden dat het een vereniging is waarin het gezamenlijk werken aan ambities hoog in het vaandel staat. Ik vind het belangrijk dat we samen duidelijke lange termijn doelen hebben, deze goed in de gaten houden om zo op langere termijn optimaal te kunnen presteren.
  Ik probeer zoveel mogelijk energie te steken in de aspecten van het voetbal waar we invloed op hebben. Team- en speelwijze ontwikkeling staan hierin voor mij hoog in het vaandel. Daarbij probeer ik spelers zoveel mogelijk in hun kracht te zetten en hen de mogelijkheid te geven hun kwaliteit zo veel mogelijk te laten zien. Ik ben blij dat ik dit volgend seizoen bij Olde Veste in praktijk mag brengen”.

  We zijn blij met de komst van Steven en zien de toekomst met veel vertrouwen tegemoet.
  Technische commissie v.v. d’Olde Veste ’54.